1 2 3 Mekkonen!

Tilbaks i skolan, SAMMA KLASS SOM MEKKONEN!!!!! :-p Tur det, det hade slutat illa annars tror jag. Vi går i en riktig invandrarklass, inte jobbiga som bobban undrade, dom e roliga! ;) Ahh, Mekkonen ;)


Jag och mekkonen
vi e sol och natt(e)
hockeylaget du min vän
han är min blatt(e)
skolan börjar nu igen
jag är mjölken i din latte


Var ute med Lollo förra helgen, Viper Room, Ida med lila tajtsen var med... Jag försökte betala med en förfalskad femhundring, det var inte jag som förfalska den. Så Lollo fick betala för mej. Kände mig inte som en man för ett tag, sen hemma, efter Viper Room och idafajten och bögen på tunnelbanan så var det sen kväll med Roger Moore, Live and Let Die! Jag blev man igen! ;)

Chans på Mekkonen

Match igår, förlust. 5-1 Finns inte så mycket att säga om det, jag är missnöjd med min egen insats.
Redan före matchen så fick jag reda på att jag skulle på ishockeyläger med min nya klubb Solna, upp 3 på morgonen(kollade skitfilm på 6an, fan vad Pamela Anderson är snygg :-P), direktbuss utan toa, hade och har fortfarande turistmage, bussresan utmanade mig.
Alltså blev det ingen krog för mig :( men nån typ av firande hoppas jag på.
Som ni alla vet så tog ju jag en time-out från helvetet, Lövströmsskolan... Men nu efter ett halvårs vila, mer helvete och jobb som tidningspojke i akalla så ska jag tillbaka, i 2an, Sam-Elit, igen. Största nyheten: Det finns chans att jag hamnar i samma klass som MEKKONEN!!! :-P hoppas ;)

IDAG fyller jag 18 ÅR!!!!!!!!!!!!! ;):P:P

Vi var tvungna att vinna igår...
och idag fyller jag 18 år!... I väntan på presenter och bättre tider bänkar jag mig framför Beck ikväll.
Den här dagen har man längtat efter länge. Nu kan jag dricka ute!!! jag ska fan mig bli alkoholist! :P Om jag är tät nog... Nu kan lagens långa arm nå mig å andra sidan, men jag är inte orolig jag har sett alla Navy CISavsnitt :P
Om 2 dagar är det krogen som gäller! då har Rilla (undrar vad Rilla gör nu ;)) kommit tillbaka och vi ska supa järnet! :P

Nu ska jag ut och köpa norrlands guld 3.5or! sitt inte uppe och vänta på en blogguppdatering ikväll, unge!! ;)


Sista dagen

Sista kvällen i Italien, jag och Bobban ska riva stället! ;)

Det är jättemycket tyskar här, jävligt irriterande, och så hade vi två nördiga amerikaner i vårt tält, de gick och la sig runt 9. Tama människor! Jag och Bobban däremot festar ordentligt, vissa nätter kommer vi inte ens hem ;) men ibland tar vi sista bussen och kommer hem runt 11. Jag har druckit mörkt öl... STORT MISSTAG! smakar förjävligt och slutade med en spya på bargolvet, servitrisen blev inte glad...

Annars har vi ätit mycket, pizza, pasta, glass mm. blir nästan till att banta när man kommer hem. ;) Jag har köpt inter-mössa och inter-nyckelring, äntligen något mer än Adriano-tröjan som snart ska tejpas över.

Dagens läxa: Drick inte mörkt öl.

och dagens vidomsord: SL äger!  

RSS 2.0